• Path 2 Gratis verzonden vanaf €99 NL/BE
  • Path 2 Niet goed? Geld terug
  • Path 2 Laagste prijs garantie
  • Path 2 Shop veilig & vertrouwd

Over ons:

We zijn er om u (veilig) op twee wielen te houden en de best mogelijke service te bieden. Terwijl onze medewerkers veilige gewoonten beoefenen door op afstand te werken (waar mogelijk), blijft onze klantenservice beschikbaar tijdens al onze normale openingstijden, dus als u een behoefte heeft, zijn wij er om u te helpen.
Motobandit.nl is een bedrijf dat zich heeft gespecialiseerd in het online verkoop van motor(cross) en (fiets) cross artikelen, onderdelen en accessoires. De geschiedenis loopt terug naar begin 2009 met Crosshelmen.nl, en in 2010 kwam hier Jethelm.nl bij, en later in 2013 werd BMXkleding.nl opgericht. Daarna is in 2015 is Crosshelmen.be en MX-discount.nl erbij gekomen, en begin 2021 hebben we vanwege uitbreiding een compleet nieuwe shop gemaakt, en alles onder 1 dak.
Wij van Motobandit e-commerce kijken vooruit en willen onze klanten voorzien van hun wensen, en service staat bij ons daarom ook erg hoog in het vaandel. Wij leveren alleen merken in het A en B segment, dat voldoet aan de hoogste kwaliteit en service normen. U als klant staat bij ons op nummer 1.
Motobandit is Nederlands grootste specialist in merk onderdelen en accessoires voor motoren, en door de jarenlange ervaring in de branche kunnen wij u altijd van de juiste informatie voorzien. Wij zijn pas tevreden bent als u tevreden bent, daarom zorgen wij ervoor dat wij altijd aan uw wensen voldoen. Voor al uw vragen kunt contact met ons opnemen per e-mail, telefoon of de live-chat op de website!
Wij hopen dat u tevreden bent over u shopping ervaring nu en in de toekomst.
Vragen? Laat ons je helpen!
Onze helpdesk is open van ma to/m vrij van 09:00u – 17:00u